Geek.Informator.ua До сайту

На початку серіалу “Відьмак” автори спробують заплутати фанатів

Netflix The Witcher

АХТУНГ! СПОЙЛЕРИ!

Як повідомляє видання Redanian Intelligence, британська актриса Віола Преттеджон виконає роль фальшивої Цірі в першому сезоні «Відьмака» від Netflix. Принаймні про це свідчить резюме актриси на сайті Spotlight.

Уперше фальшива Цірі з’явилася у другій книзі саги — «Час погорди». Вона, дівчинка з дворянської сім’ї, що осиротіла після війни з Нільфгаардом, через схожість з принцесою Ціріллою, опиняється втягнутою у політичні інтриги, і її навіть відправляють до імператора Нільфгаарда Емгира, видаючи за справжню Цірі.

Причини такої ранньої появи фальшивої Цірі у серіальній адаптації книжок Сапковського поки що невідомі, однак нічого дивного в цьому також немає, зважаючи на ту необмежену творчу свободу, яку дав їм автор.

Справжню Цірі зіграє Фейя Аллан, чародійку Йеннефер – Аня Чалотра, а роль відьмака Ґеральта дісталася Генрі Кавіллу («Людина зі сталі», «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»). Прем’єра першого сезону «Відьмака» запланована на 20 грудня – одразу всі вісім серій вийдуть на Netflix. Шоу вже продовжили на другий сезон.