Geek.Informator.ua До сайту

Як обрати настільну гру

Давайте одразу про головний та доволі очевидний факт: у світі настільних ігор існують не лише Манчкін та Монополія. Сама індустрія та ринок настолок щорічно зростають просто космічними темпами, а на створення усіляких ігор з нуля деякі фанати на Kickstarter вкидають понад 1,5 млн доларів (привіт іграм Серп та Вибухові Кошенята).

Та яке нам діло до складних цифр зі сфери економіки? Давайте простіше — якщо зайти на один з найбільших світових каталогів Board Game Geek, ви знайдете там майже 120 тисяч настолок. Це стратегії, головоломки, квести, детективи. Ігри пригодницькі, інтелектуальні, на логіку… і якщо ви вже загубилися у різноманітті жанрів, що вже казати про назви ігор, їх варіації та доповнення.

Тож як обрати настільну гру, яка буде Вам до душі?

Звичайно, що ви можете самі копирсатися днями й ночами в інтернеті та переглядати купу оглядів/рецензій. Проте навіщо, якщо спеціально для Вас наші друзі з магазину Ігромайстер самі підберуть Вам гру, відповідно до ваших уподобань.

Система проста як двері:

Тобто вам підберуть гру спеціально за вашими уподобаннями! Якщо ви й досі сумніваєтеся, чи варто взагалі занурюватися у всесвіт настільних ігор — почитайте наш великий матеріал про інтроверта та перші кроки його персонажа у «Підземелля та дракони». Чоловік покроково розповів, як треба налаштовуватися на гру та як боротися зі страхом спілкування з іншими людьми.