Geek.Informator.ua До сайту

ЗМІ: Майкл Кітон повернеться до ролі Бетмена не тільки у фільмі «Флеш»

Майкл Кітон

Одразу декілька джерел повідомили про те, що Майкл Кітон знову повернеться до ролі Бетмена навіть після участі у фільмі «Флеш». Мова йде про роль уже постарілого Брюса Вейна в серіалі Batman Beyond, який зніматимуть для сервісу HBO Max.

Якщо вірити джерелам порталу Small Screen, то Warner Bros. скоро має офіційно оголосити про участь актора в новому серіалі. Звичайно, поки це підтвердження не настане, до інформації варто відноситися, як до чуток.

Майкл Кітон уже підписав контракт на повернення в якості Бетмена у фільмі про Флеша, а також заключив угоду про роль Брюса Вейна в майбутньому серіалі з HBO.

Інсайдер

Серіал засновується на однойменному проєкті Batman Beyond («Бетмен майбутнього»), де вже старий Брюс Вейн стане вчителем для нового Темного лицаря — молодого Террі Макґініса. Йому він передасть і свій костюм, хоча новий Бетмен виглядає зовсім інакше.

Дата виходу серіалу поки невідома. Водночас прем’єра фільму «Флеш» запланована на 2 червня 2022-го року. Головну роль у ньому зіграє Езра Міллер.