Кіно, технології, ігри та інше у нашому телеграм каналі. Приєднуйся зараз

Автори серіалу «Відьмак» не планують звертатися до сюжетів ігрової серії

За словами сценаристки, ігри чудові, але вони самі є адаптацією книжок Сапковського.

Відьмак

Серіал «Відьмак» вийде на Netflix вже наприкінці тижня, а отже його автори дають все більше і більше інтерв’ю і для підтримки ажіотажу діляться новими подробицями.

Ще до прем’єри продюсери шоу продовжили його на другий сезон, зйомки якого розпочнуться на початку наступного року. Тим паче, що матеріалу вистачає, адже окрім книжкової саги Анджея Сапковського є не менш відома ігрова трилогія від полької студії CD PROJECT RED. Втім, шоураннер серіалу Лоррен Гісріч не планує звертатися за сюжетом до ігор та переносити їх на малі екрани, оскільки вони самі фактично є адаптацією.

«Ігри чудові, але вони також адаптують книги. Не думаю, що телебаченню потрібно будь-яким чином конкурувати з іграми. Вони цілком самостійні».

Лоррен Гісріч

Не важко здогадатися, що такий підхід схвалює й автор «Відьмака» Сапковський, який не раз розповідав про свою нелюбов до ігрової серії, котру він узагалі не вважає «каноном».

Цікаво, що виконавець головної ролі Генрі Кевілл почав своє знайомство з франшизою саме з ігор, а, точніше, із третьої частини під назвою The Witcher 3: Wild Hunt, яку актор пройшов два з половиною рази. Він також розказав журналістам, про свій любовний вибір між Трісс та Йеннефер у грі.

Нагадаємо, комп’ютерні ігри, на відміну від серіалу, продовжують сюжет книг, а не переповідають вже знайому читачам історію.