Geek.Informator.ua До сайту

Amazon разом зі сценаристом «Джона Віка» розробляють фільм за манґою «Хеллсінг»

Hellsing

Дерек Колстад, який розробляв сюжети до всіх частин «Джона Віка» з Кіану Рівзом, тепер займе місце сценариста нового фільму за манґою «Хеллсінг». Він також виступає і продюсером проєкту, разом із Браяном Кевена-Джонсом («Апгрейд»), Фредом Бергером («Ла-Ла Ленд»), Рубеном Ліберомм («Абсолютне зло»), Джейсоном Ластом («Кролик Пітер») та Майком Каллаґаном. Відповідає за створення нового проєкту Amazon.

Манґа «Хеллсінг» є творінням Коти Хірано. Сюжет розповідає про однойменну організацію, що бореться з надприродними силами в Англії. Серію почали видавати у 1997-му році, а закінчили — у 2008-му.

На початку 2000-х за манґою виходило аніме, але творець франшизи не брав участі в його створенні. Через це в шоу було чимало розбіжностей з оригіналом.

Автори майбутнього фільму кажуть, що зійшлися вони на любові до творів про вампірів, та вирішили, що «Хеллсінг» стане хорошою основою. Наразі подробиць про кіноадаптацію більше немає. Так само відсутня і приблизна дата виходу, оскільки проєкт лише на ранній стадії.