Geek.Informator.ua До сайту

Ілон Маск готовий побитися із Джоні Деппом у клітці

Якщо ви давно не слідкуєте за новинами шоубізу, то нагадаю. Зараз триває судовий процес між Ембер Герд та Джонні Депом, бо пара не змогла розлучитися «мирно». Ембер звинуватила Джонні у пияцтві та насильстві щодо неї, а Депп навпаки заявляє, що Герд йому зраджувала.

Усі подробиці переповідати не буду, їх ви можете прочитати у наших матеріалах тут і тут.

Тепер до головного — у липні адвокати Джонні Деппа викрили Ембер Герд. Її звинувачують в інтрижках, а саме в тому, що вона мала два романи: з генеральним директором SpaceX Ілоном Маском і Джеймсом Франко.

Ембер, звісно, заявила, що це наклеп, і під час судового розгляду був показаний текст повідомлення, відправленого Деппом своєму другові Крістіану Карино, де він погрожував відрізати геніталії Маска, а точніше — «показати їх зворотний бік».

Тепер же сам Ілон Маск висловився про цю ситуацію так:

«Якщо Джонні хоче битися у клітці, просто дайте мені знати», — з гумором сказав містер Маск, додавши своє фірмове «ги-гикання»

Зі статті The New York Times за авторством Maureen Dowd.

Якщо справа заходить про битви на ринзі, куди ж без відомих представників UFC. До суперечки підключився тренер Конора МакГрегора, який запропонував Ілону свою допомогу у підготовці до бою.

Також Ілон Маск розповів, що їхні стосунки з актрисою і колишньою дружиною Деппа Ембер Герд почалися вже після розставання пари. Він порадив колишньому подружжю, які судяться, «закопати сокиру війни».