Geek.Informator.ua До сайту

NaVi підписала команду FlyToMoon на тестовий період

geek.informator.ua

Гравці будуть виступати під цим тегом на тестовий період. Після його закінчення керівництво клубу прийме рішення про подальшу співпрацю з гравцями. І можливо вже незабаром фанати зможуть відстежувати успіхи команд-фаворитів і робити прогнози на актуальні матчі. На кону у FlyToMoon великі гонорари, а вболівальники також часто залишаються в хорошому плюсі, тим більше, що знайти компанії, які мають у розписі кіберспортивні дисципліни не проблема – на сайті bookmaker-ratings.ru є актуальні огляди БК і посилання на дзеркала.

Операційний директор Natus Vincere Олексій «xaoc» Кучеров прокоментував зміни таким чином:

FTM вже досить довго грають разом без будь-яких контрактних зобов’язань, зарплат та інших благ дота-всесвіту, але при цьому їм вдається підтримувати дисципліну в команді на високому рівні. Завдяки налагодженому процесу тренувань вони змогли показати хороші результати на багатьох чемпіонатах в цьому році.

Це саме те, чого часто не вистачає СНД-доті, де багато професійних гравців шукають варіанти пограти з друзями або приєднатися до них на перший поклик. Подібні сценарії виключають перспективи побудувати щось довгострокове. У всіх колективів рано чи пізно виникають проблеми, головне – вміти знаходити в собі сили справлятися з ними, а не тікати.

Сьогодні ми раді розпочати співпрацю з хлопцями з FlyToMoon і зробимо все від нас залежне, щоб уболівальникам було в кайф дивитися виступи Natus Vincere.