Geek.Informator.ua До сайту

Після смерті Чедвіка Боузмана, який грав «Чорну пантеру», Disney не знає, що робити із сиквелом

Чорна пантера

The Hollywood Reporter випустив новий матеріал, який присвячений повідомленням Disney щодо смерті Чедвіка Боузмана. Джерела повідомляють, що в компанії не знали про рак, оскільки актор поділився цією жахливою новиною тільки з близькими, і просто продовжував працювати далі.

Він грав головну роль у фільмі «Чорна пантера». Актор до останнього вірив, що зможе перемогти хворобу й набрати потрібну масу для зйомок у сиквелі. Вони повинні були початися в березні 2021-го року. Окрім цього він навіть збирався зайнятися ще й іншим фільмом у вересні.

Після смерті актора Disney взагалі не знає, що їм робити із сиквелом. Можливо, його перенесуть навіть пізніше 2022-го року. Можливо, за цей час автори знайдуть іншого актора на головну роль. Проте, аудиторія може сприйняти це не дуже позитивно.

Також є можливість, що новою «Чорною пантерою» стане Шурі (Летіша Райт) — сестра головного героя. Тим паче, що подібне вже відбувалося в оригінальних коміксах. У будь-якому випадку, остаточної відповіді поки немає.