Geek.Informator.ua До сайту

«Почекайте апдейтів»: Sony та Microsoft не хочуть повертати гроші за Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2007

Нагадаємо, що нещодавно студія CD Project RED вирішила нарешті прокоментувати проблеми із версіями Cyberpunk 2077 для PS4 та Xbox, а конкретніше масовий провал цих версій. Розробники вибачилися, що не показали завчасно, як виглядатиме гра на консолях попереднього покоління.

Студія оголосила, що більшість проблем мають виправитися з новими патчами, що вийдуть як у найближчий час, так і на початку наступного року. Проте, головною темою цього матеріалу є та частина звернення CD Project RED, де вони пообіцяли повернути гроші за гру всім бажаючим, включно з власниками копій для консолей.

Ґеймери посиділи, подумали, та деякі з них вирішили так і зробити. Відправилися вони до підтримок PlayStation та Xbox, і виявили, що розробники щось не дуже домовилися з Sony та Microsoft — користувачі отримали чималу кількість відмов на повернення коштів. Найбільше така ситуація розповсюджена на консолях PlayStation.

У деяких випадках підтримка PS Store відмовляла в поверненні коштів, з порадою «дочекатися крупних патчів у січні та лютому 2021-го року.