Geek.Informator.ua До сайту

Продовження «Мисливців на привидів» відклали на три місяці

Мисливці на привидів

Sony оголосила, що прем’єра фільму «Мисливці на привидів: З того світу», який стане прямим продовження двох оригінальних частин, переїжджає. Замість того, аби випускати фільм 5 березня 2021-го року, тепер він має вийти 11 червня того ж року.

Нова дата обрана не просто так. Фактично, саме в той день оригінальній картині про відважних мисливців на привидів виповниться 37 років. Невідомо, чи тільки в цьому причина перенесення, чи вплинули на це ще і проблеми через пандемію, а творці просто вирішили обіграти неприємну ситуацію.

Нагадаємо, що початково взагалі планувалося випустити фільм у липні 2020-го року. Звичайно, нічого не вийшло, і через пандемію картина пережила одразу декілька відкладень. Sony взагалі фактично втратила віру у 2020-й рік, оскільки всі свої «великі» релізи перенесла саме на 2021-й.

«З того світу» поставив Джейсон Райтман, який є сином режисера Айвана Райтмана, що працював над обома оригінальними фільмами. Головні ролі дісталися Кері Куну, Фінну Вулфарду та Полу Радду. Проте, до картини завітає й частина оригінального акторського складу, включно з Біллом Мюрреєм та Сіґуруні Вівер.

Якщо якимось дивом ви пропустили оригінальні культові фільми, то радимо вам переглянути ці круті картини на сайті UAKino, де ви знайдете їх в українському професійному озвученні, та ще подивитися їх зможете абсолютно безкоштовно! Там ціла купа як культових, так і нових фільмів та серіалів, які чекають на вас.