Geek.Informator.ua До сайту

Раян Рейнольдс зіпсував зустріч касту оригінального фільму «Люди Ікс»

люди Ікс

Головні актори популярної франшизи вирішили провести невелику зустріч у Zoom. Проте, вона доволі швидко завершилася після початку, як тільки до неї приєднався Раян Рейнольдс.

Запис починається з того, що Г’ю Джеман (Росомаха), Патрік Стюарт (Професор Ікс), Иен Маккеллен (Магнето), Геллі Беррі (Шторм) та Фамке Янссен (Джин Ґрей) збираються на конференцію в Zoom. Буквально через декілька секунд до неї несподівано приєднується Раян Рейнольдс.

Він каже, що має також узяти участь у зустрічі Людей Ікс. Проте, вирази обличчя інших учасників явно цьому суперечать. Вони також спробували йому натякнути, що тут збирається каст «оригінальних Людей Ікс». Хоча, у цей момент Раян уже запрошував до зустрічі Джеймса МакЕвоя (нового Професора Ікс» та Софі Тернет (нову Джин Ґрей) з останніх картин про мутантів.

Одразу після цього всі починають придумувати виправдання, аби покинути конференцію, і Раян залишаються один на один із Г’ю Джекманом. Проте, не варто перейматися — усе це відео було створено навмисно з гумористичним підтекстом у рамках ініціативи Global Citizen на підтримку працівників охорони здоров’я.