Geek.Informator.ua До сайту

Ремастер Mafia 2 чи повноцінне продовження серії?

Mafia 2

Офіційний акаунт франшизи Mafia оприлюднив дивний тизер. Варто зазначити, що це взагалі перший запис розробників за останні два роки. Раніше на сторінці панувала цілковита тиша, а тепер з’явилося всього одне слово — «Сім’я». Тепер думайте самі, що це може означати.

У спільноти варіанти всього два — ремастер Mafia 2, або ж повноцінна Mafia 4. Поки що жодних даних, які б цілковито підтверджували ту чи іншу теорію — немає. Проте, нещодавно фанати знаходили згадку якоїсь Mafia 2: Definitive Edition, коли гра отримала оцінку від корейського рейтингового агентства GRAC.

У коментарях до тизеру користувачі схиляються більше саме до варіанту з ремастером. Справа в тому, що в серпні буде 10 років із моменту виходу другої частини серії.

Окрім цих натяків, у нас уже є приклад як закінчується несподіване «оживання» акаунту гри після декількох років мовчання. Так, ми говоримо про ремастер Crysis, який нещодавно анонсували розробники. Також є чутки, що EA готує HD-римейк трилогії Mass Effect, але це не точно.