Geek.Informator.ua До сайту

Шелдон Купер із «Теорії великого вибуху» пояснив, чому вирішив полишити серіал

Шелдон Купер

Американський актор Джин Парсонс розповів про реальні причини закриття серіалу «Теорія великого вибуху», у якому він грав Шелдона Купера. Справа в тому, що у 2018-му році вже з’явилася інформація про те, що 12 сезон стане останнім для шоу. Проте, названі причини не дуже правильні.

Повідомлялося, що проєкт начебто закрили саме через актора — він втомився від свого образу. Можливо, справа дійсно в ньому, але зовсім не в утомі. Тепер Парсонс на подкасті Девіда Теннанта він вирішив розповісти про реальні причини.

Актор каже, що літом перед зйомками «Теорії великого вибуху» він брав участь у репетиціях спектаклю та знімався в рекламі. Уся фізична напруга «добилася» моральною — у нього заболіла захворіла собака, і її довелися приспати. Через декілька днів актор послизнувся на сцені та зламав ногу.

Це був найстрашніший момент. Я відчував, немов стою на краю обриву. Балансував і бачив щось дійсно похмуре внизу […] Це було дуже важке літо. Собака померла в 14 років, а ми з Тоддом [чоловік Джима Парсонса] на той момент були разом 15 років. Це відчувалося як кінець епохи. У мене був момент прозріння, я подумав: «Не поспішай. Використовуй цей час, щоб озирнутися навколо». Так я і зробив […] Думаю, є інші речі, які мені варто зробити. Не знаю, які саме, але я повинен спробувати.

Джим Парсонс

Окремо актор зазначив, що він не хотів, аби шоу закривалося після того, як він його покине. За його словами, у серіалі багато хорошого, і він ніколи не був проти, аби все продовжувалося без нього.