Geek.Informator.ua До сайту

Суд не дозволив Джонні Деппу оскаржити програш виданню The Sun

Джонні Депп

Суддя Вищого суду Великобританії Ендрю Нікол відхилив позов Джонні Деппа щодо оскарження постанови про наклеп. Нагадаємо, що видання The Sun у одному зі своїх матеріалів назвало актора «жінконенависником» та людиною, що била свою дружину, виставивши його цілковитим та єдиним агресором у скандальній справі про розлучення Деппа та Ембер Герд.

Суддя відхилив позов Деппа, заявивши, що опубліковані ними матеріали «переважно правдиві». Також він зобов’язав Деппа виплатити видавництву The Sun початковий внесок у розмірі 630 тисяч фунтів (840 тисяч доларів) для покриття судових витрат. Проте актор все ще може звернутися до Апеляційного суду та оскаржити рішення Вищого суду.

Я не вважаю, що запропоновані підстави апеляції мають розумну перспективу успіху.

Суддя Ендрю Нікол

Раніше Депп подав до суду на свою колишню дружину в штаті Вірджинія через опубліковане Washington Post есе, яке вона написала про домашнє насильство. У ньому йдеться про те, як до неї погано ставилися під час шлюбу. Нове засідання в цій справі має пройти наступного року, і якщо Джонні Депп виграє, він отримає 50 млн доларів конпенсації.