Geek.Informator.ua До сайту

«Такого раніше ніде не було», — креативний директор Ubisoft заговорив про сюжет AC Valhalla

Assassins-Creed-Valhalla

Нам уже відомо, що історія Assassin’s Creed Valhalla «будуватиметься» навколо поселення головного героя. Саме ця частина новою не буде, але деякі елементи із взаємодією з ним розробники обіцяють зробити дійсно унікальними.

В інтерв’ю GameStop нарративний директор Ubisoft Дарбі Макдевітт пообіцяв, що майбутня гра матиме дійсно унікальну структуру сюжету. Більш того, він впевнений, що такого підходу ніколи ні в кого ще не було.

Розповідь у цій грі абсолютно унікальна. Я думаю, що структура сюжету буде одним із видатних аспектів гри. Наскільки я пам’ятаю, такого не було в жодній грі.

Дарбі Макдевітт

За його словами, історія Valhalla продовжить події Origins та Odyssey, а ще і зможе об’єднати разом усі ігри серії. Він вважає, що ґеймери можуть витратити майже рік на те, аби зібрати до купи всі елементи «лору» франшизи, що будуть заховані в проєкті.

Assassin’s Creed Valhalla стартує наприкінці 2020-го року на PC (в Epic Games Store та Uplay), Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 та Stadia. Пропонуємо переглянути великий сюжетний трейлер, що вийшов нещодавно, та прочитати деякі відомі факти про майбутню гру.

До речі, сьогодні ввечері в новому випуску Inside Xbox мають показати невеликий ґеймплейний тизер. Очікувалося, що це буде великий трейлер, але творчий керівник гри вже спростував ці надії, тому матимемо лише невелику презентацію.