Geek.Informator.ua До сайту

У свій час Квентін Тарантіно хотів знімати «Джеймса Бонда»

Нещодавно Пірс Броснан провів для Esquire стрім із переглядом «Золотого орла» — одного із фільмів про Джеймса Бонда, де він зіграв роль Агента 007. Паралельно актор відповідав на запитання шанувальників.

Один із них запитав у Броснана, чи не хотів би він попрацювати з Квентіном Тарантіно. Актор відповів ствердно, та розказав цілу історію про те, як багато років тому режисер просував йому свою ідею нового фільму «бондіани». Вони домовилися про зустріч, і Броснан прийшов на неї вчасно, тоді як постановник запізнився, оскільки спілкувався із пресою про стрічку «Вбити Білла», яка тільки-но вийшла на екрани.

Хтось послав мені мартіні, ну я його й випив. Потім почекав до 19:30. І думав: «Та де ж він, чорт забирай?» Мені повідомили, що він вибачається за затримку. Я подумав: «Ну, вип’ю ще мартіні».

Пірс Броснан

Врешті прийшов Тарантіно й замовив ще пару яблучних коктейлів.

Він стукав по столу й говорив: «Ти найкращий Джеймс Бонд, і я хочу зняти з тобою „Бонда“». Приміщення було дуже невелике. Я сказав: «Квентін, будь ласка, заспокойся». Проте ви не говоріть Квентіну Тарантіно, щоби він заспокоївся.

Пірс Броснан

Актору ідея нового «Бонда» під керівництвом Тарантіно також припала до душі. Він повідомив про неї студію-виробника, однак нічого з цього не вийшло. На думку Броснана, фільм міг вийти дуже цікавим, і він жаліє, що з цим так і не склалося.

Читайте також про те, як режисера «Загону самогубців» звинуватили в сексуалізації Гарлі Квінн, та перегляньте новий «трейлер» «Мандалорця» від IGN.