Geek.Informator.ua До сайту

Warner Bros. відклала повнометражний приквел «Клану Сопрано»

Клан Сопрано

Повнометражний приквел серіалу «Клан Сопрано» під назвою «Багато святих Ньюарка» буде виходити в кінотеатрах. Проте, побачити його, як раніше планувалося, 12 березня цього року тепер не вийде. Фільм відклали до 24 вересня 2021-го.

За даними Deadline, фільм не будуть передавати в стрімінговий сервіс HBO Max, оскільки планувалася картина виключно для кінотеатрів. Стрічка розповість про озброєний конфлікт між мафією італійською мафією та бандами афроамериканців, який розгортався в Нью-Джерсі у 1960-ті роки.

Одним із головних героїв драми виступить Дікі Молтісанті, батько Крістофера Молтісанті та наставник Тоні Сопрано. Його роль виконає Алессандро Нівола («Без обличчя»). Крім нього у фільмі з’являться Джон Бернтал («Каратель»), Вєра Фарміґа («Закляття»), Біллі Маґнуссен («Картковий будинок»), Корі Столл (звідти-ж) та Рей Ліотта («Славні хлопці»).

Режисером виступає Алан Тейлор, який до цього зняв декілька серій «Клану Спорано», а також фільми «Тор 2» та «Термінатор: Генезис». Сценарій писав автор оригінального серіалу разом із Лоуренсом Коннером.