Geek.Informator.ua До сайту

CD Project RED передумала, і тепер просить не квапитися з поверненням грошей за Cyberpunk 2077 на PS4

Cyberpunk 2077

Розглянемо всю ситуацію повністю. Спочатку було… ні, не слово, яке в бога, а реліз Cyberpunk 2077. Виявилося, що на консолях уже минулого покоління (PS4 та Xbox One) грати в неї просто неможливо. CD Project RED помовчала трохи, а потім таки згадала, що ґеймерам потрібно щось відповідати, та випустила офіційне звернення.

Окрім вибачень за повний треш у пастген версіях, розробники ще пообіцяли, що повернуть гроші всім бажаючим. Звичайно, чимало гравців вирішили не сподіватися на «покращення», тож і відправилися до онлайн- та офлайн-магазинів, де брали Cyberpunk 2077, аби повернути за нього грошенята. Проте там на них чекав сюрприз — Sony та Microsoft якось не дуже квапилися повертати кошти, особливо перша. У відповідь деяким користувачам представники підтримки порадили «дочекатися патчів».

Тепер несподівано й сама CD Project RED перейшла на цей «бік Сили», і розіслала ґеймерам листи, у яких так само попросила не квапитися зі спробами повернути гроші за версію для PS4. Про це повідомила Kotaku, зазначаючи, що після першого звернення студії і відмов від Sony, чимало ґеймерів вирішили звернутися напряму до CD Project RED.

Студія повідомила, що надасть пізніше гравцям на PS4 детальну інструкцію щодо повернення грошей за гру. Користувачів Xbox поки й далі направляють до підтримки Microsoft, бо там хоч і також не дуже раді повертати гроші, але якось простіше з цим.

Cyberpunk 2077 доступна на PC, PS4, PS5, Xbox One та Xbox Series.